Ons team (alle)

Om u nog beter van dienst te zijn bij de zoektocht naar uw ideale baan, helpt ons team u graag verder.

home » medewerkers » Marcel Stok

Marcel Stok

Recruitment Consultant

Teams bouwen die winnen met plezier!

Dat is mijn missie. Als recruitment consultant en loopbaancoach bij Alterim stap ik iedere dag vol energie in de auto om onderwijsinstellingen en kandidaten bij elkaar te brengen, zodat er winnende teams ontstaan. Teams die ik gebouwd heb als Marketing Manager bij AkzoNobel waarbij ik geleerd heb dat iedere vacature een kans is. Die kansen kom ik nu iedere dag tegen en daarmee ga ik vol aan de slag om voor alle partijen tot een win-win situatie te komen.

Ook help ik mensen door middel van loopbaan coaching te ontdekken wat het beste bij hen past op dit moment en in de nabije toekomst. Ik heb zeven jaar gewerkt als zelfstandig trainer/coach en het blijft boeiend om te ontdekken hoe mensen zichzelf vast kunnen denken en hoe je door een andere manier van kijken hele nieuwe perspectieven kunt zien. Het is leuk om ook bij Alterim dieper met mensen in gesprek te gaan.

In de avonden en de weekenden is sport het centrale thema. Dat wordt ingevuld door drie sportende kinderen, een kaderfunctie bij de lokale voetbalclub en het actief beoefenen van pétanque op het hoogste niveau.

Vacatures bij Marcel Stok