Ons team (alle)

Om u nog beter van dienst te zijn bij de zoektocht naar uw ideale baan, helpt ons team u graag verder.

home » medewerkers » Michal Ben David

Michal Ben David

Consultant sector Zorg 

Met ingang van 1 april 2019 ben ik begonnen aan mijn nieuwe avontuur als consultant “Financials in de Zorg”. Hierbij richt ik mij op de werving en selectie binnen deze sector.

Na het afronden van mijn opleiding HBO Cultureel Maatschappelijke Vorming ben ik binnen het pedagogische werkveld aan de slag gegaan. Gedurende mijn dienstverband raakte ik in diverse functies in aanraking met de commerciële kant. Dit vond ik erg interessant en daarom besloot ik de opleiding HBO Bedrijfskunde te volgen. Na het afronden van deze opleiding besloot ik dan ook de overstap te maken naar de zakelijke dienstverlening. Hier ben ik dan ook enkele jaren als interimmer binnen de financiële dienstverlening werkzaam geweest. Gedurende mijn dienstverband als interimmer merkte ik dat ik het mensgerichte toch miste. Ik wilde het mensgerichte en commerciële samenbrengen in een functie, en daarin mijn werkervaring als interimmer binnen de financiële dienstverlening meenemen. Om deze reden besloot ik de opleiding HBO Uitzendmanagement te volgen. Inmiddels ben ik deze studie aan het afronden en heb ik mijn droombaan gevonden mij Alterim.

Door mijn unieke combinatie van diverse opleidingen & werkervaringen binnen de pedagogische, financiële en detacheringbranche, weet ik hoe ik talenten kan laten excelleren. Dit breng ik graag samen in mijn functie.

De juiste talenten vinden en plaatsen bij de juiste opdrachten, en hen te begeleiden en te coachen in hun ontwikkeling, daar ga ik voor. Talent op de juiste plek leidt tot geluk & gelukkige talenten maken het bedrijf.

Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd creatief bezig te zijn, te wandelen met mijn partner en onze hond en maak ik graag verre reizen.

Vacatures bij Michal Ben David